דלג על Banners
Banners
לוגו וסלוגן חדש דף הבית
דלג על בר עליון משנה
בר עליון משנה
דלג על חיפוש
חיפוש
דלג על בר עליון
בר עליון

הלל יפה - מומחים גם באנשים וגם באיכות האוכל

השף ומנהל המטבח הנכנס של "הלל יפה", גרשון קיגל, זכה במקום הראשון בתחרות של "אורלי וגיא" למנות הטעימות ביותר המוגשות בבתי חולים בארץ
7/09/2015

ביום א', 6 בספטמבר 2015, התקיימה בתכנית הבוקר של "אורלי וגיא" בערוץ 10 תחרות בהשתתפות שלושה שפים משלושה בתי חולים בארץ: בית החולים סורוקה, בית החולים איכילוב והמרכז הרפואי הלל יפה שבחדרה. ההנחיה הייתה להכין שתי מנות אותנטיות מתוך תפריט בית החולים. השף גרשון קיגל מ"הלל יפה" הכין למנת "שישי ערב", עוף צלוי ברוטב טריאקי ושומשום לצד בורגול מאודה וירקות קלויים, אנטי-פסטי. למנת צהריים הכין השף של הלל יפה חזה הודו ממולא לצד פירה תפוחי אדמה ובטטה ושעועית ירוקה וצהובה מוקפצת. המתחרה מאיכילוב הכין מנת טופו וסויה ובסורוקה הכין המתחרה גם כן עוף צלוי וסלמון עם ירקות מוקפצים. 

 

שופטי התחרות, אורלי, גיא והשף ניר צוק, בחרו פה אחד במנות השף של המרכז הרפואי הלל יפה כמנות הטעימות ביותר וכאלה שהוגשו ברמת ההגשה האסתטית ביותר.

 

השף גרשון קיגל עובד במרכז הרפואי הלל יפה משנת 1996 ובחודש יולי האחרון התמנה למנהל המטבח. המטבח של הלל יפה מונה 65 עובדים ואנשי צוות ומוציא כ-1,500 מנות ביום.

 

 


שף גרשון קיגל

 
הדפסשלח לחבר

עוד ב"מה חדש"

דלג על Banners
Banners
בית ספר לסיעוד
דלג על Banners
Banners
נשים ויולדות
דלג על Banners
Banners
ילדים
דלג על Banners
Banners
רפואה משלימה
דלג על Banners
Banners
טיפ יומי
דרונט בניית אתרים
דלג על בר תחתון
בר תחתון
ניהול תכנים:
עבור לתוכן העמוד