דלג על Banners
Banners
לוגו וסלוגן חדש דף הבית
דלג על בר עליון משנה
בר עליון משנה
דלג על חיפוש
חיפוש
דלג על בר עליון
בר עליון

מטבח וחדר אוכל

הנהלה

מנהל: מר יוסף נוי
לראש העמוד לראש העמוד

תיאור

המטבח של המרכז הרפואי אחראי לאספקת צרכי המזון של החולים והעובדים.

במהלך חודש המטבח מייצר כ-60,500 מנות.

המטבח מורכב ממספר מחלקות - מטבח חלוקה מרכזי, חדר אוכל ומטבח בישול שבו אגפי משנה - אפייה, בישול דיאטה ובישול רגיל.

ארוחת צהריים מוגשת על פי תפריט המותאם באופן אישי לכל חולה ומטופל במרכז הרפואי. המטופלים בוחרים במנה עיקרית מתוך חמש אפשרויות, והן מוכנות במטבח ומחולקות בהתאם להזמנת המטופלים והחולים.

במחלקת יולדות עומד לרשות היולדות מזנון חופשי מגוון לארוחות בוקר, ארוחת צהריים וארוחת ערב. במזנון מוגשים, בין היתר, דברי מאפה, גבינות, מבחר ירקות וסלטים ומשקאות חמים.

 

לראש העמוד לראש העמוד

מידע שימושי

מיקום:

בחלק הצפון-מערבי של המרכז הרפואי

 

מספרי טלפון:

מטבח מרכזי - 04-6304364

מטבח חלוקה - 04-6304517

חדר אוכל - 04-6304377

 

פקס: 04-6304692

 

דואר אלקטרוני:

kitchen@hy.health.gov.il

 

לראש העמוד לראש העמוד

מידע נוסף

תפריט אישי למטופל
לראש העמוד לראש העמוד
דלג על Banners
Banners
בית ספר לסיעוד
דלג על Banners
Banners
נשים ויולדות
דלג על Banners
Banners
ילדים
דלג על Banners
Banners
רפואה משלימה
דלג על Banners
Banners
טיפ יומי
דרונט בניית אתרים
דלג על בר תחתון
בר תחתון
ניהול תכנים:
עבור לתוכן העמוד