הדר דף הבית בלי JCI

מטבח וחדר אוכל

הנהלה

מנהל: מר יוסף נוי
לראש העמוד לראש העמוד

תיאור

המטבח של המרכז הרפואי אחראי לאספקת צרכי המזון של החולים והעובדים.

במהלך חודש המטבח מייצר כ-60,500 מנות.

המטבח מורכב ממספר מחלקות - מטבח חלוקה מרכזי, חדר אוכל ומטבח בישול שבו אגפי משנה - אפייה, בישול דיאטה ובישול רגיל.

ארוחת צהריים מוגשת על פי תפריט המותאם באופן אישי לכל חולה ומטופל במרכז הרפואי. המטופלים בוחרים במנה עיקרית מתוך חמש אפשרויות, והן מוכנות במטבח ומחולקות בהתאם להזמנת המטופלים והחולים.

במחלקת יולדות עומד לרשות היולדות מזנון חופשי מגוון לארוחות בוקר, ארוחת צהריים וארוחת ערב. במזנון מוגשים, בין היתר, דברי מאפה, גבינות, מבחר ירקות וסלטים ומשקאות חמים.

 

לראש העמוד לראש העמוד

מידע שימושי

מיקום:

בחלק הצפון-מערבי של המרכז הרפואי

 

מספרי טלפון:

מטבח מרכזי - 04-7744364

מטבח חלוקה - 04-7744517

חדר אוכל - 04-7744377

 

פקס: 04-7744692

 

דואר אלקטרוני:

kitchen@hy.health.gov.il

 

לראש העמוד לראש העמוד

מידע נוסף

תפריט אישי למטופל
לראש העמוד לראש העמוד
הלל יפה אונליין צד
בית ספר לסיעוד
נשים ויולדות
ילדים
סרטונים
דרונט בניית אתרים
ניהול תכנים:
עבור לתוכן העמוד